Video: Onko tässä uusi s1mple? 16-vuotiaan pelurin taidot mykistävät

s1mple CS:GO

Natus Vinceren akatemiajoukkueessa saattaa kasvaa seuraava todellinen CS:GO-supertähti. Pistäkää nimi muistiin: Ilja ”m0NESY” Osipov.

Vasta 16-vuotias m0NESY on ehtinyt häikäisemään jo useat kovan luokan tähdetkin. Jo 14 vuoden iässä FACEIT-pelialustan FPL-sarjaan mukaan päässyt superlupaus on ollut liigassa kymmenen parhaan pelaajan joukossa. FPL:ssä pelaa nykyiset ja entiset ammattilaispelaaja sekä lupaavat tulevaisuuden tähdet keskenään.

M0NESY:n ei ole tarvinnut pelata ainoastaan FPL:ää, vaan ammattilaiskentät kutsuivat NaVin akatemiajoukkueessa. Joukkueensa ylivoimaisesti paras pelaaja on kirjauttanut hämmästyttävän kovat tilastot viimeisen kolmen kuukauden ajalta ja hype nuorukaisen ympärillä on kasvanut entisestään.

Todellista superlupausta on monissa papereissa pidetty jopa uutena s1mplenä, joka pelaa juuri Natus Vinceren organisaation ykkösjoukkueessa ja on useiden mielestä maailman paras pelaaja. Nähtäväksi jää, miten m0NESY kehittyy tulevina vuosina, mutta taidot maailman huipulle on olemassa.

Onko tässä uusi s1mple?


Pelaajat: