Valmiina dominoimaan? Uusi Warzone kartta vihdoin pelattavaksi

Huippusuosittu Call of Duty: Warzone on saamassa massiivisen karttapäivityksen ja samalla moni asia muuttuu. Tsekkaa tärpit ja valmistaudu uusiin taktiikoihin!

Huomaatko vihaavasi itseäsi, kun painat konsolin päälle aikomuksenasi pelata Warzonea? Käyvätkö samat tunteet mielessä, kun painat Warzonen kuvaketta Battle.netin sovelluksesta PC:llä? Näin ajattelee varmasti moni, kun aloittaa pelaamaan tätä suurten tunteiden sotapeliä.

Syy pelin käynnistämiseen löytyy kuitenkin eufoariasta mitä voittaminen tarjoaa, kukapa ei haluaisi nousta lopuksi helikopteriin ja poistua saarelta voittajana?

Uusi kartta ja uudet kujeet – Caldera

Warzonen uutta karttaa on uumoiltu koko kuluva syksy. Viimein huhuille saatiin pohjaa, kun Activision julkaisi asiasta luotettavaa ennakkotietoa. Kartta kantaa nimeä Caldera ja on hyvin erilainen, kun aiemmin käytössä ollut Verdansk. Vanhan kartan värimaailmaan ja tietynlaiseen sodanajan apeuteen on tulossa jättimäinen muutos, sillä uusi kartta on edellistään huomattavasti värikkäämpi. Osaltaan uusi Pacific-kartta on suorastaan viidakkomainen, mutta löytyy kartalta myös kaupunkimaistakin tyyliä.

Kaikille pelaajatyypeille löytyy siis varmasti omat lempipaikat, johon laskeutua ottelun alkutaipaleella. Varsinainen loppusota käydään tuttuun tyyliin sattumanvaraisessa paikassa ja siihen täytyy jokaisen joukkueen pyrkiä mukautumaan Loadout-pyssyjä ja perkkejä valitessaan.

Karttauudistuksen lisäksi myös muutamia tuttuja asioita poistuu tai niiden käyttö muuttuu. Näitä ovat muun muassa seuraavat asiat:

  • Jatkossa saat Gulagissa käyttämäsi aseen suoraan kentälle mukaasi
  • Dead Silence kokee heikennyksen. Vielä ei ole tietoa lyheneekö käyttöaika vai poistuuko täydellinen äänettömyys
  • Stopping Power erikoispanokset poistetaan pelistä
  • Stun-kranaatteja ja Heartbeat-sensoria heikennetään
  • Kali Stickseja heikennetään
  • Loadoutin ostaminen aukeaa vasta ensimmäisen ilmaispudotuksen jälkeen (9min pelin jälkeen)
  • Anti-Cheat, aika näyttää kuinka tehokkaasti tämä toimii

Yhteenveto karttapäivityksestä

Suurin osa muutoksista vaikuttaa asiallisilta. Onhan Stun-kranaattien voima ollut osuessaan pelin nopeus huomioon ottaen aivan liian suuri. Toivottavasti Dead Silence on jatkossakin nimensä veroinen, eikä heikennys tee siitä käyttökelvotonta. Loadouttien viivästäminen tuo maasta kerättäville aseille paljon suuremman painoarvon, mikä vaikuttaa myös hyvältä muutokselta. Uusi kartta aukeaa pelattavaksi nykytiedon mukaan 9.12.2021 klo 18:00, joten kovinkaan kauan ei tarvitse enää uutuutta odotella.

Mitä mieltä olet tulevasta päivityksestä? Jätä kommentti Facebook-julkaisuun.


Uuden Warzonen kartta-esittely jackfragsilta