Välieriin! – ENCE nappasi upean voiton ja eteni neljän parhaan joukkoon

ENCE pro major IEM

Suomalaisorganisaatio ENCE onnistui lunastamaan paikan ESL Pro Leaguen välieriin, kun Movistar Riders kaatui lukemin 2-1.

ENCEn vahva vire sai jatkoa, kun ESL Pro Leaguen puolivälierät polkaistiin käyntiin. Vastassa suomalaisorganisaatiolla oli espanjalaisyllättäjä Movistar Riders, joka onnistui voittamaan oman lohkonsa.

ENCE aloitti ensimmäisenä pelatun Miragen hyvin, mutta pelin edetessä vastustaja pääsi paremmin peliin kiinni. Erityisesti DeathZz oli vahvassa vireessä, kun mies nakutti 26 härkää ja vei joukkueensa vastustamattomasti 16-14-voittoon.

Toisena karttana päästiin näkemään ENCEn valitsemaa Vertigoa, johon tiimi tuli täysin uudestisyntyneenä. Espanjalaisvastustajalla ei ollut mitään palaa, kun Snappi ja kumppanit murskasivat joukkueen tylysti lukemin 16-2.

Tästä edettiin ratkaisevana pelattuun Nukeen, jossa sama meno jatkui. ENCE oli täysin suvereeni ja teki kartassa käytännössä mitä tahtoo. Lopulta ydinjätemaastakin tuli helppo voitto, kun taululle nakuteltiin nopeasti lukemat 16-5. Välierä on luvassa lauantaina kello 16:30 ja siinä vastaan asettuu joko Liquid tai NiP.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,