Valorantista tuttu Sentinels konkurssin partaalla

Sentinels

Yhdysvaltalaisorganisaatio Sentinels on ilmoittanut, että sen nykyisellä kulutuksella yhtiö pysyy pystyssä 2-3 kuukautta.

Esports-organisaatioiden talousvaikeudet jatkuvat, kun yhä useampi tuntuu olevan pulassa. Suurin syy tähän on räjähtänyt kulurakenne, jota ei ole osattu ottaa kunnolla huomioon, vaan monet ovat yksinkertaisesti eläneet yli varojensa.

Yksi näistä on Sentinels, jolla menee kuukaudessa palkkoihin noin 700 000 dollaria. Organisaatio pisti juuri pystyyn faneille suunnatun rahankeräyksen, jotta se pystyisi jatkamaan toimintaansa.

Tällä hetkellä tilanne on niin karu, että yhtiön mukaan se pystyy nykyisellään jatkamaan toimintaansa 2-3 kuukautta. Jos toivottu rahoitus saadaan kerättyä, niin silloin yhtiö saa hieman lisää aikaa ja pystyy toimimaan noin 4-5 kuukautta.

Sentinels on tuttu Valorantista, jossa se on ollut mukana alusta alkaen. Lisäksi seura kilpailee Halo ja Apeks Legends -pelissä. Tätä menoa se ei toki kohta kilpaile enää missään, sillä organisaation tulevaisuus näyttää todella karulta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.