VALORANT-turnaus vaihtui CS:ään – ei yhtäkään ilmoittautumista

valorant

Fragadelphia joutui vaihtamaan VALORANT-turnauksensa CS:ään, koska se ei saanut yhtäkään ilmoittautumista.

Turnausjärjestäjä Fragadelphia joutui tekemään yllättävän päätöksen, kun se ei saanut yhtään ilmoittautumista karkeloihinsa. Alun perin organisaation oli tarkoitus järjestää VALORANT-turnaus, mutta tämä meni puihin, kun yksikään joukkue ei ilmoittautunut LAN-tapahtumaan.

Tämän johdosta järjestäjä teki päätöksen, että se vaihtaa turnauksensa CS:ään, jotta tapahtuma voitaisiin järjestää. Karkeloissa nähdään maksimissaan 32 joukkuetta ja palkintopotti skaalautuu osallistuvien tiimien mukaan. Jos kaikki paikat saadaan täytettyä, niin palkintorahaa on jaossa 10 000 dollaria.

Vaikka tämä on yksittäistapaus, niin tilanne ei imartele VALORANTin tulevaisuutta. Peli on selvästi menettänyt kiinnostusta ammattilaiseksi pyrkivien joukossa sen jälkeen, kun Riot päätti ottaa käyttöön suljetun franchise-mallin, jossa turnauksiin pääsee käytännössä vain sopimusjoukkueet.

Valve puolestaan haluaa edetä eri suuntaan, sillä se ilmoitti aiemmin kieltävänsä partnerisopimukset ja siirtyvänsä kokonaan avoimeen turnausjärjestelmään.

VALORANT-turnaus vaihtui CS:ään

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.