Video: Huikea loppuhuipennus sinetöi jättiyllätyksen – mestarisuosikki Sentinels ulos Valorantin MM-kisoista

Sentinels Valorantin

Valorantin MM-kisoissa nähtiin järkyttävä paukku, kun mestarisuosikki Sentinels ei selvinnyt mukaan turnauksen puolivälieriin.

Sentinels oli selkä seinää vasten, kun alla oli tappio Jampin edustamalle Liquidille. Ratkaisevassa ottelussa vastaan asettui KRU Esports, joka oli selvä altavastaaja otteluun.

Ensimmäinen kartta näytti jo suuntaa sille, että KRU Esports on vailla mahdollisuuksia, sillä Sentinels ryösti vastustajansa karttavalinnan. Myös toinen kartta käynnistyi samoissa merkeissä, sillä ensimmäinen puolisko meni Sentinelsille numeroin 8-4.

Tämän jälkeen KRU Esports aloitti kuitenkin mykistävän kirin ja voitti lopulta toisen kartan numeroin 13-11, joten ratkaisu jäi viimeiseen karttaan.

Mestarisuosikki Sentinelsin aloitus oli jälleen kova, sillä puolia vaihdettiin tilanteesta 8-4. Tälläkin kertaa KRU Esports sai kuitenkin kirin käyntiin ja loppuhuipennukseen lähdettiin Sentinelsin 11-10-johdossa. Vastustaja kuitenkin vei seuraavat kaksi ja käänsi johdon itselleen 12-11.

Viimeinen kierros ei olisi voinut parempaa viihdettä tarjota, sillä KRU Esportsin keznit nappasi kolme frägiä savuista ja varmisti hurjan jymy-yllätyksen. Näin ollen Sentinelsin turnaus päättyi karmaisevaan pettymykseen ja KRU Esports jatkaa pelejään puolivälierissä.

Valorantin MM-kisoissa huima yllätys – ratkaiseva kierros tarjosi kunnon draamaa


Joukkueet: ,