Valorantin MM-kisoissa käsittämätöntä tuomarisekoilua – ottelun tulosta veivattiin edestakaisin, lopulta pelattiin uusiksi kartta

Valorant

Valorantin MM-kisoissa nähtiin todella kummallinen show, kun Acendin ja Keyd Starsin välisestä ottelusta paljastui huijaaminen.

Alkujaan brasilialainen Keyd Stars voitti kamppailun, mutta seuraavana päivänä tulos vaihtui Acendille. Tämä johtui siitä, että Riot Gamesin mukaan Keyd Stars oli käyttänyt Cypher-hahmon kameraa kielletyssä paikassa ja saanut tärkeää tietoa. Näin ollen ratkaiseva kartta tuomittiin Acendin voitoksi.

Tapahtumat eivät kuitenkaan loppuneet tähän, vaan päätös sai aikaan raivoisan palautevyöryn. Sunnuntaina Riot Games puolestaan ilmoitti tehneensä virheen, sillä oikeasti Acend ei olisi hylätyillä kierroksilla voittanutkaan ottelua, vaan tilanne olisi ollut tiimille 12-10.

Näin ollen jälleen tulos mitätöitiin ja Riot Games päätti peluuttaa kolmannen kartan uusiksi siten, että Acend aloitti sen 7-0-johdossa. Lopulta joukkue kairasi kartan nimiinsä ja vei ottelun voiton 48 tuntia alkuperäisen alkamisajan jälkeen.

Acend selvisi voiton ansiosta puolivälieriin. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa on kaikki suomalaispelaajat: Jamppi (Team Liquid), Derke (fnatic) ja BONECOLD (Acend).