Valve julkaisi uuden CS:GO-operaation – muutoksia aseisiin, kranaatteihin ja mappeihin

cs

Valve on julkaissut CS:GO-peliin uuden operaation, joka kantaa nimeä Riptide.

CS:GO sai useita muutoksia, kun Valve julkaisi Riptide nimellä kulkevan uuden operaation. Isoimmat muutokset koskevat ehdottomasti Dust2:sta ja kranaatteja, sillä molempien osalta nähdään mielenkiintoisia uudistuksia.

Paljon porua aiheuttanut midin ylitys on ollut pitkään puheenaiheena. Operaation myötä Dust2:sta on muokattu niin, että T-spwanista ei enää näe CT-midiä. Samalla tämä aukaisee ison haavoittuvuuden, sillä myöskään alapimeetä ei pystytä enää spottaamaan terobasesta.

Kranaatteihin tuli myös ennennäkemätön muutos, sillä jatkossa niitä voi pudottaa samalla tavalla kuin aseita. Kranaatit ovat aina olleet iso osa CS:ää, joten tämä on todella mielenkiintoinen muutos. Tämän myötä nähdään varmasti paljon uusia taktiikoita, jotka muuttavat karttojen luonnetta.

Aseiden osalta muutoksia tulee M4A1-S:n, dessun ja dualien osalta. Dessun vartalo-osuma tekee jatkossa vähemmän damagea, joka tekee aseesta selvästi heikomman lähitaistelussa. M4A1-S:n osalta vaikutus on päinvastainen, sillä ase tekee jatkossa enemmän vahinkoa vartaloon. Dualit puolestaan ovat halvemmat, sillä ne maksavat jatkossa vain 300 dollaria.

Muutoksia nähtiin myös mappipoolin uusimpaan tulokkaaseen Ancientiin, CS:GO:n kilpailullisiin pelimuotoihin ja moniin muihin pienempiin yksityiskohtiin. Operaation kaikki muutokset voit lukea tästä linkistä.


Mapit: ,