Valve julkaisi CS2-Majoreiden Pick’Em Challengen – tarroja odotetaan vielä

valve

Ensimmäiset CS2-Majorit alkavat 17.3. Nyt Valve julkaisi aiemmilta Majoreilta tutun Pick’Em Challengen sekä uusitun hubin.

CS-Majorit ovat aivan nurkan takana, sillä muutaman päivän päästä herkkua on jälleen tarjolla kahden viikon ajan. Samalla on myös mahdollisuus saada kaveripiirissä mainetta ja kunniaa, kun Pick’Em Challenge on tuotu osaksi peliä.

Tällä kertaa Valve antaa mahdollisuuden kaikille Prime-statuksen omaaville osallistua tähän kilpailuun ilmaiseksi. Aiemmin osallistuminen on vaatinut katselupassin ostamista, mutta tällä kertaa haaste ei sitä vaadi.

Katselupassi on kuitenkin edelleen ostettavissa ja sitä tarvitaan, jos haluaa päivittää kolikkoaan. Lisäksi tämän avulla on mahdollisuus lunastaa ylimääräisiä matkamuistolaatikoita, kun pelaa Pick’Em Challengea.

Samalla Valve uusi hubin, jonka kautta haastetta pelataan. Tarrojen osalta fanit joutuivat pettymään, sillä niitä ei vielä tässä päivityksessä tullut myyntiin. Tämänkin pitäisi kuitenkin tapahtua piakkoin, sillä Majoreihin on enää muutama päivä aikaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Ottelut: