Valve julkaisi päivityksen – Major-tarrat ja Pick’Em Challenge saataville

valve

Valve julkaisi vihdoin kauan odotetun päivityksen, jossa PGL Major Antwerpin tarrat ja Pick’Em Challenge näkivät päivänvalon.

CS:n jättiturnaukseen on enää alle viikko aikaa, joten moni odotti jo sormet syyhyten päivitystä, jossa tarrat ja Pick’Em tulisivat. Nyt fanien huutoihin on saatu vastaus, sillä pelijätti Valve julkaisi Suomen aikaa noin kello neljältä aamuyöllä uusimman päivityksen.

Tarrat ovat myös organisaatioiden kannalta todella tärkeitä, sillä niiden tuotoista 50% menee joukkueille. Turnauksen miljoonan dollarin palkintopotti on siis usein paljon pienempi kuin tarroista saatu raha.

Viime vuonna Valve aiheutti suurta närää, kun se ilmoitti, että pelaajatarroja tulee vain kahdeksan parhaan joukkueen osalta. Tästä saatu palaute oli selvästi kuultu pääkonttorilla, sillä tällä kertaa kaikki Majoreille osallistuvat pelaajat saivat nimikkotarransa. Lisäksi valikoimaa on laajennettu uudella glitter-tarralla.

Pick’Em Challenge puolestaan toimii samalla tavalla kuin aiemminkin. Palkintona tässä haasteessa on uniikkeja kolikoita, joita on yhteensä neljä kappaletta. Näistä paras on Diamond Coin, jonka saa arvaamalla kaikki staget ja pudotuspelit riittävän hyvin oikein.

Lisäksi Valve palkitsee käyttäjiä souvenir poleteilla, joilla pystyy avaamaan erikoislaatuisia matkamuistolaatikoita. Haasteeseen pääset osallistumaan ostamalla Viewer Passin, josta on olemassa kaksi eri versioita. Erona näissä on se, että kalliimmassa versiossa tulee mukana kolme edellä mainittua polettia. Molemmat on mahdollista ostaa suoraan CS:GO-pelistä ja ne kustantavat 8,89€ tai 15,99€.

Jos twiitti ei näy, voit katso sen Twitteristä.

Joukkueet: ,
Ottelut: