Valve teki massiivisen päivityksen Counter-Strike 2 -peliin – Majoreissa pelataan jatkossa vähemmän kierroksia

Valve Italy Counter-Strike 2

Valve ilmoitti tehneensä Counter-Strike 2 -peliin päivityksen, jonka ehdottomasti mielenkiintoisin asia on se, että jatkossa Majoreilla pelataan 12 kierroksen puoliskoja.

Jatkossa Majorit tullaan pelaamaan MR12-formaatilla, eli karttavoitto irtoaa 13 kierrosvoitolla aiemman 16 kierrosvoiton sijaan. Muutos astuu voimaan myös Premier- ja Competitive-pelimuotoihin. Sen sijaan vielä ei tiedetä seuraavatko muut turnausjärjestäjät vastaavaa linjausta, mutta on hyvin todennäköistä, että CS2-pelin tullessa kaikki merkittävät turnaukset pelataan MR12-formaatilla.

Samalla Valve aukaisi myös Inferno-kartan pelattavaksi testiversioon. Kartta on rakennettu täysin uusiksi käyttäen kaikkia CS2-työkaluja hyväkseen.

Counter-Strike 2 -pelin rankingsysteemi täysin uusiksi

Valve laittoi uusiksi myös rankingsysteemin. Uudistusta on jopa toivottu vuosien varrella, koska aikaisemmin pelaajille on annettu yksi taitotaso, vaikka he ovat saattaneet pelata vain yhtä itselleen suotuisaa karttaa. Jatkossa jokaiselle kartalle löytyy oma taitotaso, joten joudut grindaamaan jokaisessa kartassa hyvin päästäksesi kaikissa ylimmälle tasolle.

Premier-pelimuotoon tulee uudenlainen luokitussysteemi, joka on jatkossa kausiluonteinen. Näin ollen pystyt seuraamaan tarkasti, miten sijoittuu alueellisesti sekä maailmanlaajuisesti.

CS2-testiversio laajenee pelattavaksi

Aikaisemmin betaversio on ollut pelattavissa vain hyvin pienelle joukolle, joten aktiivisetkin pelaajat ovat joutuneet pettymään. Jatkossa uusi versio aukeaa yhä enemmissä määrin uusille pelaajille, joten kannattaa käydä avaamassa peli ja tsekata, että olisiko sinulle tullut oikeus Counter-Strike 2 -pelin pelaamiseen.