Valve vahvisti – Pariisin Major viimeinen CS:GO-versiolla pelattava

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

Pariisissa toukokuussa pelattava Major on viimeinen pelin CS:GO-versiossa. Seuraava on luvassa vasta vuonna 2024 ja siinä käytetään Counter-Strike 2:sta.

Valve vahvisti, että seuraavaksi pelattava BLAST Major Paris 2023 -turnaus on viimeinen pelin nykyisessä versiossa. Samalla se kertoi, että vuonna 2023 ei pelata toista jättiturnausta, vaan seuraava on luvassa vasta 2024.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tämä tarkoittaa sitä, että CS:GO nähdään viimeistä kertaa Major-turnauksessa toukokuussa. Näin ollen yksi aikakausi tulee päättymään, mutta seuraavaa odotetaan jo innolla. Muiden karkeloiden osalta ei vielä ole tullut tietoa, mitä versiota he aikovat käyttää loppuvuoden turnauksissaan.

Vielä ei ole selvää, vaikuttaako tämä jotenkin turnausten palkintopotteihin, sillä normaalisti Majoreita pelataan kaksi vuodessa. Samalla tämä on tietysti huono asia pienemmille organisaatioille, jotka käytännössä elävät jättimäisistä tarrarahoista, joita turnaukset tuovat tullessaan.


Ottelut: