Valven päätös pöyristyttää – jättimäinen muutos Major-karsintoihin

valven

Pelijätti Valven päätös koskien CS2-Majoreita on herättänyt paljon mielipahaa.

Valve teki todellisen yllätyspäätöksen, kun se ilmoitti, että seuraaviin CS2-Majoreihin ei ole enää luvassa avoimia karsintoja. Tämä on todella erikoinen linjaus, sillä tähän asti pelijätti on aina puolustanut avoimia karsintoja.

Seuraavan Major-turnauksen järjestävän Perfect Worldin ilmoittama päätös herätti nopeasti paljon mielipahaa ja tämän pyörtämiseksi on tehty jo adressi. Lisäksi monet ottivat kantaa päätökseen kovin sanoin, sillä linjausta pidettiin aivan käsittämättömänä.

CS:n yksi isoimmista eduista on ollut se, että viiden kaverin porukka on aina voinut unelmoida pääsystä pelin isoimpaan turnaukseen. Jatkossa tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, kun avoimia karsintoja ei enää ole luvassa.

Jatkossa RMR-turnausten kutsut tulevat Valven rankingin perusteella. Samalla tämä tarkoittaa sitä, että Elimination Stagelle selvinneet tiimit eivät enää jatkossa saa suoraa kutsua seuraavaan RMR-turnaukseen. Tämän myötä esimerkiksi NAVI voi saada kutsun vain rankingin perusteella, vaikka se voitti Kööpenhaminan jättiturnauksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Joukkueet:
Ottelut: