Video: ENCE-tähti Allu kaatoi HAVUn jäätävällä neljän frägin clutchilla

allu ENCE Elisa Invitational

ENCE katkaisi HAVUn järjettömän voittoputken perjantaina, kun joukkue onnistui nappaamaan tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1-voiton.

Joukkueet olivat todellakin tulleet tarjoamaan jännitystä suomalaisille CS:GO-faneille, sillä jokaisessa kartassa tilanteet elivät ja voittajaa oli mahdoton ennustaa.

Molemmat olivat vahvempia omissa karttavalinnoissaan, joten voittaja ratkaistiin kolmantena karttana olleessa Infernossa. ENCE näytti jo vievän voiton, kun joukkue sai karttapalloja. HAVU kuitenkin venytti ratkaisun jatkoajalle, joka oli myös päättymässä tasan.

Nimittäin 18-17-johdossa olleen ENCEn tilanne näytti tukalalta, kun HAVU onnistui laittamaan lantun kiinni 5vs2-miesylivoimassa.

Tässä vaiheessa estradin valtasi ENCE-tähti Aleksi ”allu” Jalli, joka nappasi huikealla tavalla neljä frägiä hoitaen muun muassa 1vs2 clutchin kotiin. Aika riitti myös purkuun, joten ottelu kääntyi ENCEn voitoksi.

Voitto tekee varmasti ENCEn pelaajien itseluottamukselle hyvää ja se on tärkeää, sillä lauantaina joukkue aloittaa ESL Pro Leaguen lohkovaiheen ottelut.

Allu esitteli huikean clutchin ja varmasti ENCElle voiton

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: