Video: OG jyräsi jälleen kärkijengin – Aleksib:n takuvihko aivan ylivoimainen

Aleksib OG CS-vihjeet G2

ESL Pro League jatkui, kun Aleksib:n OG haastoi huippujoukkue G2:n. Virolaisen taktiikat upposivat kuin sulaan voihin, kun joukkue jyräsi toisen kansainvälisen kokoonpanon ylitse suoraan kahdessa mapissa.

OG pääsi aloittamaan mappivalinnat ja päätyi jälleen de_mirageen, vaikka hävisikin kyseisen kartan viimeksi. G2 puolestaan valitsi de_dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jäi de_nuke. Virolaisen joukkue tuli tällä kertaa ryminällä Mirageen ja takumaestro osoittikin heti kärkeen, että mistä hänet on tehty. Aleksib:n taktiikat olivat hyökkäyksissä aivan ylivoimaisia ja joukkue ottikin tukevan johdon teropuolellaan napaten peräti yhdeksän kierrosta. CT-puolella joukkue voitti vielä pistoolikierroksen ja laittoi tämän jälkeen paikat lukkoon luovuttaen vastustajalle vain yhden rundin. Tämä tarkoitti sitä, että OG marssi kohti toista mappia 1-0-johdossa.

Aleksib ja kumppanit päättivät valita CT-puolen aloituksen Dust2:ssa. Aloitus oli vahva, sillä joukkue voitti pistoolikierroksen Nathan ”NBK-” Schmittin upealla 1v2-clutchilla. OG kasvatti vielä johtoaan kolmella lisäkierroksella ennen kuin G2 pääsi jälleen peliin mukaan. Joukkue nakutti Nemanja ”huNter” Kovačin johdolla viisi perättäistä kierrosta ja siirtyi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. OG ei suinkaan lannistunut tästä, vaan otti jälleen ohjat omiin käsiinsä ja antoi enää yhden lisäkierroksen vastustajalle. Erityisesti hattua tulee nostaa NBK-:lle, joka oli erittäin kovassa vireessä B-sitellä ja antoi kunnolla hanaa vanhalle joukkueelleen G2:lle.

NBK- poistaa AmaNEkin servulta

Toiseen puoliskoon lähdettiin siis OG:n kannalta mukavassa 9-6-johdossa. Joukkue oli jälleen pistoolikierroksen herra, joka tarkoitti tukalaa tilannetta Kovačin joukkueelle. G2 päätti kuitenkin force-ostaa toiselle kierrokselle ja olikin erittäin lähellä voittaa rundin, mutta Valdemar ”valde” Bjørn Vangså oli eri mieltä asiasta ja otti upean 1v2 nimiinsä. Joukkue jatkoi clutchin jälkeen hyviä otteita ja voitti kaksi seuraavaakin kierrosta, kunnes antoi yhden rundin livetä näpeistään. Tämä ei kuitenkaan muuttanut tilannetta, vaan Virolaisen joukkue marssi ylivoimaiseen murskavoittoon numeroin 16-8. Tämä tarkoitti siis sitä, että joukkue voitti 2-0 ja otti jo kolmannen peräkkäisen otteluvoittonsa ESL Pro Leaguessa.

Valden 1v2

On todella upeaa nähdä, että OG alkaa vihdoin löytää jalansijaa aivan absoluuttisen kärjen tuntumassa. Joukkue ei pelkästään voita yksittäisiä mappeja huippujoukkueilta, vaan oikeasti nujertaa maailman parhaita illasta toiseen. Takapakkiakin varmasti tulee vielä, mutta selvästi on nähtävissä, että Aleksib:n taktiikat alkavat toimia ja joukkue on sisäistänyt ne. G2 on ollut todella vahva joukkue jo useamman kuukauden ajan, mutta ei saanut tänään servulla mitään aikaan. Varmasti heillä oli myös huono päivä, mutta huonoa päivää edesauttoi se, että OG luki peliä erittäin taitavasti ja iski vastustajan heikkoihin kohtiin. Sekä OG:n että Aleksib:n otteita on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella ilo seurata tällä hetkellä.

Tsekkaa myös: Video: FaZen coldzera teki hämmästyttävän suorituksen ESL Pro League -turnauksessa


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: