Näin teet 10 eurolla yli 130 euroa, jos HAVU voittaa

HAVU

HAVU pelaa isoista panoksista torstaina, sillä ainoastaan voitto tuo jatkoa Funspark ULTI -finaaliturnauksessa. Vastassa on Virtus.pro.

HAVUn avausottelu päättyi tappioon Complexitya vastaan numeroin 2-0. Nyt otteiden on parannuttava, jotta joukkue voi edes haaveilla voitosta. Potentiaalia on kuitenkin huomattavasti nähtyä enemmän, sillä omalle tasolle ei viime ottelussa päästy.

Virtus.pro kärsi niin ikään tappion, kun forZe onnistui todella yllättäen lyömään tiimin. Tämä osoittaa sen, että joukkue on todellakin voitettavissa myös HAVUn toimesta, kunhan tähtäin on kohdallaan ja homma kulkee siten, miten parhaimmillaan on totuttu suomalaisten suorittavan.

Nyt hanaa, HAVU!

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa. Alta voit lukea ohjeet siihen, miten tarjousta hyödyntämällä voi tehdä tiliä HAVUn voitolla.

Ottelu on ohjelmassa torstaina klo 15:00!

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 135 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa HAVUn voitolle
  4. Kirjoitushetkellä HAVUlle saa kertoimeksi 2.70, joten voittosummaksi tulisi 135 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200