Vitality vs ENCE – ilmainen live stream otteluun

allu ENCE Vitality temp jano

Keskiviikkona nähdään todella herkullinen kamppailu, kun ESL Pro Leaguessa lohkovaiheessa iskevät yhteen Vitality ja ENCE. Taisto käynnistyy klo 20:00.

Vitalityn ja ENCEn välisessä ottelussa jaetaan jo ensimmäinen pudotuspelipaikka, sillä kumpikin on voittanut jo kaksi ottelua ja kolmas tietäisi sijoittumista varmasti lohkon kolmen parhaan joukkoon. Jos ennen turnauksen alkua olisi heittänyt ilmoille, että ENCE painaa jättiläisiä nassuun, niin moni olisi saattanut hymähdellä.

Nyt voitot mousesportsista ja G2 Esportsista ovat kuitenkin johtaneet siihen, että suomalaisorganisaatio on vakavasti otettava vastustaja jokaiseen otteluun. Vitality on jälleen upea haaste ENCElle, joka pääsee melko paineettomasti otteluun, sillä tappio ei veisi jatkohaaveita pois.

Se on varmaa, että käsillä on niin hieno herkkupala, että kannattaa todellakin katsoa keskiviikkona klo 20:00 alkava matsi.

MISTÄ NÄET Vitality vs ENCE -OTTELUN?

Vitalityn ja ENCEn väliseen otteluun on tarjolla ilmainen live stream, sillä Coolbet tarjoaa livekertoimien oheen suorana lähetyksen sivuston asiakkailleen. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Otteluun löydät vedonlyöntikohteet Coolbetin listoilta. Tarjolla on totutusti markkinoiden parhaimpia kertoimia, joten pääset veikkaamaan omaa suosikkiasi kamppailuun.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!


Joukkueet: ,