Vitality hankki tähtikolmikon – Magisk, dupreeh ja zonic liittyvät tiimiin

Vitality

Täysin ranskalaisena tunnettu Vitality on päättänyt siirtyä kansainväliseen kokoonpanoon, kun entiset Astralis-tähdet Magisk, dupreeh ja zonic liittyvät joukkueeseen.

Vitality teki odotetun siirron, kun se hankki Astraliksessa vaikuttaneen tanskalaiskolmikon. Kansainväliseksi muuttuva tiimi nimittäin nappasi zonicin, Magiskin ja dupreeh:n vapailta markkinoilta. Tiimin täydentää nykyiset Vitality-pelaajat apEX, misutaaa ja ZywOo.

Kolmikko on todella meritoitunut, sillä he ovat voittaneet yhdessä käytännössä kaiken, mitä CS:GO:ssa voi voittaa. Zonic on yksi maailman arvostetuimmista valmentajista, kun taas dupreeh ja Magisk ovat molemmat huippuluokan rifle-pelaajia.

Vitalityn osalta tämä tietää siirtymistä täysin uuteen, sillä aiemmin ranskalaiskokoonpanolla operoinut jengi vaihtuu nyt kansainväliseksi. Koko tuleva viisikko on käytännössä aina kommunikoinut vain omalla kielellään, joten muutos tulee varmasti olemaan iso kaikille.

Vitality oli jo viime vuonna aivan kärkikahinoissa, mutta viimeinen silaus kuitenkin puuttui. Jos kaikki osuu kohdalleen, niin uusi kokoonpano voi yltää mihin vain, sillä paperilla se on ainakin todella huima.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Joukkueet: