Vitality jatkoi huippuiskuaan – kaatoi BLAST Premier Fall Finals -turnauksen finaalissa Astraliksen

Vitality ZywOo

Vitality ei ollut lyötävissä sunnuntaina, kun ohjelmassa oli BLAST Premier Fall Finals -turnauksen finaali Astralista vastaan.

Finaalissa nähtiin kahden huippuiskussa olevan joukkueen kohtaaminen, sillä Vitality oli voittanut edellisen turnauksensa IEM Beijing-Haidian -turnauksen. Myös Astraliksella oli alla turnausvoitto, sillä tanskalaiset olivat vahvimpia DreamHack Masters Winter -turnauksessa.

Finaali käyntiin Vertigolla

Sunnuntai-illan kamppailun ensimmäisenä karttana nähtiin Astraliksen valitsema Vertigo. Vitality otti kuitenkin heti kättelyssä luulot pois, sillä tanskalaiset eivät olleet ehtineet saapumaan edes serverille, kun kartta oli jo ohi. Vitalityn voittonumerot kirjattiin 16-4.

Toisena karttana pelattiin puolestaan Dust2. Tällä kertaa Astralis tuli kuitenkin vauhdilla mukaan karttaan ja vei ensimmäisen puoliskon nimiinsä 11-4. Vitality nousi vielä taisteluun mukaan, mutta lopulta Astralis siirsi ratkaisun kolmanteen karttaan 16-14-voitolla.

Kolmannesta kartasta ei valitettavasti saatu millään mittarilla jännitysnäytelmää, vaan suoranainen ylimarssi. Vitality oli täysin omaa luokkaansa ja nappasi murskaavalla 16-5-voitolla turnausvoiton.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,