Vitality ja Liquid tarjosivat huikean jännitysnäytelmän – ZywOo teki historiaa

zywoo CS:GO-pelaajat TOP20

Vitality ja Liquid taistelivat toisiaan vastaan ESL Pro Leaguen finaalissa, jossa nähtiin kaikki viisi karttaa. Samalla ranskalainen supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbaut teki uuden frägiennätyksen.

ESL Pro Leaguen finaalista muodostui todellinen trilleri, kun Vitality ja Liquid taistelivat vimmatusti pokaalista. Paras viidestä -muodossa pelatussa ottelussa nähtiin lopulta kaikki viisi karttaa, joten voitto ei todellakaan irronnut helpolla Vitalitylle (7-16, 16-7, 21-25, 19-17, 16-11).

Ottelun hahmo oli lopulta supertähti ZywOo, joka nappasi historialliset 143 frägiä viiteen karttaan. Tämä on suurin määrä tappoja paras viidestä -muodossa pelatussa matsissa koskaan. Ranskalaistähti nappasi myös ansaitusti koko turnauksen parhaan pelaajan palkinnon, kun hän pelasi karkelot läpi käsittämättömällä 1,42 ratingilla.

Vitality ja Liquid nähdään seuraavan kerran askissa jo tiistaina 4.10., kun seuraavia Major-paikkoja ratkotaan. Samassa turnauksessa on mukana myös Aleksib:n johtama NiP sekä ENCE, jotka janoavat molemmat paikkaa vuoden toiseen jättiturnaukseen.

ZywOo oli hirmuisessa vireessä

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Ottelut: ,
Mapit: ,,,,