Vitality vastustamattomasti Major-voittoon Pariisissa – dupreeh teki historiaa

vitality

Ranskalaisorganisaatio Vitality nappasi BLAST.tv Paris Major 2023 -turnauksen voiton kotiyleisönsä edessä.

Pariisin Majorit huipentuivat finaaliotteluun, jonne selvisi Vitalityn lisäksi jättiyllättäjä GamerLegion. Ottelu oli samalla historiallinen, sillä se oli viimeinen CS:GO-versiossa pelattava Major-ottelu. Tämä johtuu siitä, että kesällä on tulossa Counter-Strike 2, jota on tarkoitus pelata seuraavassa tarunhohtoisessa turnauksessa.

Vitality oli illan otteluun jättimäinen ennakkosuosikki, sillä GL on maailmanlistaan peilaten todella paljon heikompi joukkue. Alun perusteella tämä päti myös servulla, sillä ensimmäinen kartta oli ZywOon ja kumppaneiden näytösä, kun tiimi paketoi Overpassin lukemin 16-6.

Tästä edettiin Nukeen, jossa nähtiin selvästi tasaisempi vääntö. GamerLegion oli muutamaan otteeseen jo vahvasti kuskin paikalla, mutta lopulta Vitalityn mahtava CT-puoli piti huolen siitä, että kotijoukkue pääsi nostamaan kannua Pariisissa (16-13).

Vitality-pelaaja Peter ”dupreeh” Rasmussen teki samalla myös historiaa, sillä hän on ainoa pelaaja, jolla on vyöllään viisi Major-voittoa. Valmentajana toimivalla Danny ”zonic” Sørensenillä on sama tilanne, sillä hän on valmentanut joukkueellensa viisi kertaa pelin himoituimman pokaalin.

Vitality nappasi mestaruuden Pariisin Majoreilta

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,