Vitality teki täysin uskomattoman nousun FaZea vastaan – ”Jos voitamme niin maksan illallisen Michelin-ravintolassa”

vitality

Vitality teki yhden vuoden huikeimmista nousuista, kun tiimi nousi karttavoittoon 1-14-tappioasemasta FaZe Clania vastaan.

Vitalityn voitto FaZesta tuli sunnuntaina melkoisen suorituksen jälkeen, sillä tiimi oli jo häviöllä ensimmäisen puoliskon jälkeen Anubista 1-14. Tästä nouseminen pitäisi olla käytännössä mahdotonta. Varsinkin, kun vastassa on FaZe Clanin kaltainen huippujoukkue.

Vitalityn viisikko teki kuitenkin mahdottomasta todellista, kun joukkue alkoi pikku hiljaa napsimaan kaventavia kierroksia. Lopulta FaZen johto mureni silmissä ja tilanne oli 13-14. FaZe onnistui tässä vaiheessa voittamaan kierroksen ja sai kaksi karttapalloa. Nämä eivät kuitenkaan aivan jäässä olleelle tiimille riittänyt, vaan Anubis eteni jatkoajalle numeroin 15-15. Lopulta Vitalityn flow kantoi aivan loppuun asti ja karttavoitto kirjattiin lukemin 19-16.

FaZe Clan ei tästä sulamisesta toipunut, vaan hävisi koko ottelun suoraan 2-0.

Vitalityn apEX paljasti ottelun jälkeen Twitterissä joukkuekaverinsa kovan lupauksen 1-14-tappioasemassa, sillä Magisk oli luvannut kustantaa koko tiimille illallisen Michelin-ravintolassa, jos he nousisivat vielä karttavoittoon. Tanskalainen joutuukin nyt lunastamaan lupauksensa ja kaivamaan kuvettaan.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: