Vitalityn Valorant-pelaaja menehtyi äkillisesti – Jamppi ja muut esports-tähdet jakoivat suruvalitteluita

Vitalityn

Vitalityn Valorant-joukkueessa pelannut Karel ”Twisten” Ashenbrener on kuollut 19-vuotiaana. Organisaatio julkaisi osanotot poismenosta keskiviikkona.

Tshekkiläinen Ashenbrener oli äärimmäisen lahjakas pelaaja, jolla oli kaikki ainekset aivan maailman huipulle. Keskiviikkona esports-maailma sai kuitenkin todella surullisia uutisia, kun Vitality kertoi pelaajansa kuolemasta. Yllättävä menehtyminen tapahtui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Monet esports-pelaajat julkaisivat osanottojaan sosiaalisessa mediassa. Muun muassa suomalaistähti Jamppi muisteli Twisteniä.

– Niin lahjakas, että jokainen pystyi näkemään hänen intohimonsa peliä kohtaan ja vaikutuksen joukkueeseen. Ikuisesti osa Valorantia, kirjoitti Elias ”Jamppi” Olkkonen.

– Taistelu mielenterveyden kanssa on sukupolvemme isoin ongelma ja erityisesti esportsissa. Levätköön hän rauhassa ikuisesti, julkaisi puolestaan CS:GO-tähti mantuu.

Twistenin kanssa samassa joukkueessa pelasi suomalainen Santeri ”BONECOLD” Sassi, joka niin ikään kirjoitti tunteikkaan viestin Twitterissä.

– Aidoin tapaamani ihminen, hän sai meidät aina hymyilemään. Lepää rauhassa Karel, Sassi kirjoitti Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: