Voittoputki jatkuu! – ENCE jälleen upeaan 2-0-voittoon

ENCE pro major IEM

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkaa liidossa, kun se kaatoi Outsidersin ESL Pro Leaguen kolmannessa kamppailussa.

ENCEn hurja vire ESL Pro Leaguessa sai jatkoa, kun vastaan asettui Outsiders (Virtus.pro). Aiemmissa kohtaamisissa suomalaisorganisaatio onnistui kaatamaa lohkon ennakkoon kovimmat joukkueet, kun FaZe ja Vitality saivat kyytiä.

Tämän päivän ottelu alkoi Miragella, jonka ENCE valitsi. Tiimi oli alusta alkaen hyvin hereillä ja määräsi ottelun tahdin. Outsiders ei oikein missään kohtaa päässyt kunnolla peliin mukaan, vaan hades ja kumppanit nappasivat helpohkon voiton lukemin 16-10.

Toisena mappina nähtiin Dust2, johon CIS-vastustaja tuli selvästi paremmin. Vahva ensimmäinen osio ajoi ENCEn ahtaalle ja pahimmillaan tilanne oli jo 14-7. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin huikaiseva comeback, joka johti siihen, että ratkaisua haettiin lopulta jatkoilta.

Jatkoajalla servulla oli enää vain yksi joukkue, kun ENCE nakutti itselleen mahtavan 19-17-voiton. Tämän myötä joukkue jatkaa Pro Leagueta ilman tappioita ja on jo käytännössä varmistanut jatkopaikkansa. Seuraava ottelu on luvassa huomenna kello 13:30 ja siinä vastaan asettuu FURIA.

Snapin huikea tuuletus voiton ratkettua

https://twitter.com/ESLCS/status/1504886764619673611
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,