Warzone season 5 julkaistiin – mukana paljon uusia ominaisuuksia

warzone

Call of Duty: Warzone sai kauan odotetun uuden kauden sekä läjäpäin uusia ominaisuuksia.

Todella suosittu Call of Duty: Warzone sai paljon odotetun uuden kauden, kun Raven Software ja Activision julkaisivat uusimman seasonin. Uusi season tuo mukanaan paljon uusia ominaisuuksia, joihin kuuluu mm. kaksi uutta perkkiä, uusi Gulag ja uudet yllätykselliset punaiset ovet.

Warzone on pitkään ollut todella suosittu, mutta erityisesti striimaajien keskuudessa peli on menettänyt paljon sisällöntuottajia, kun moni striimaaja on siirtynyt ennemmin Apex Legendsin pariin. Tähän voi kuitenkin olla tulossa muutos, sillä pelin uudet ominaisuudet parantavat myös laatua striimaamisen osalta.

Uusia lisäyksiä ovat mm. mobiiliverkkotolpat, joita löytyy ympäri Verdanskia. Lisäksi Warzone-peliin on tuotu kaksi uutta perkkiä, jotka ovat nimeltään Combat Scout ja Tempered. Combat Scout sekä pingaa että korostaa vastustajan, kun se osuu kohdilleen. Tempered puolestaan parantaa suojia mm. niin, että kyseisen perkin käytössä ollessa pelaaja tarvitsee vain kaksi suojaa kolmen sijaan, jotta hän saa täyden suojaustason.

Näiden muutosten lisäksi peliin on tulossa kesken kauden mukaan punaiset ovet, jotka vievät pelaajat yllätyksellisiin paikkoihin. Näistä ei vielä ole sen enempää tietoa, mutta julkaisun mukaan ne saattavat liittyä mobiiliverkkotolppiin, jotka tuotiin uuteen seasoniin. Jo edellä mainittujen muutosten lisäksi luvassa on monia bugikorjauksia ja muita pieniä uudistuksia, jotka pääset lukemaan tästä.

Huomasitko tämän?: Kaikkien suomalaisten ja suomalaisedusteisten joukkueiden pelit CS:GO-ottelukalenterista!