AWP-tähti woxic aiotaan penkittää jälleen – nuori Xeppaa tilalle?

woxic Cloud9

Taitava turkkilainen AWP-pelaaja Özgür ”woxic” Eker aiotaan RUSH B Median mukaan penkittää taas, tällä kertaa Cloud9:n toimesta.

Aikaisemmin mousesportsissa hyvin pelannut woxic penkitettiin yllättäen elokuussa, kun joukkueen peliotteet olivat ailahtelevaisia ja sijoitukset huonoja. Useassa paikassa huhuttiin tällöin, että penkitys johtui miehen asenneongelmista, mutta tämä asia kiellettiin useimmissa paikoissa.

Penkkikomennuksesta ei mennyt kauaakaan, kun woxic löysi jo uuden kodin Cloud9:stä, joka osti miehen sopimuksen ulos ja sorvasi samalla hänelle 3 vuoden diilin. Yhteensä hintaa tälle kaupalle tuli palkkoineen noin 1,4 miljoonaa, joten mistään aivan halvasta sopimuksesta ei ollut kyse.

Muutama päivä sitten alkoi puolestaan kuulua outoja uutisia, kun Cloud9:n ilmoitettiin olevan kiinnostunut nuoresta yhdysvaltalaispelaajasta Xeppaasta. Uutisen tultua julki epäiltiin kuitenkin, että kyseessä olisi kuudes pelaaja kokoonpanoon, sillä manageri HenryG kertoi jo aiemmin, että joukkua tähtää kuuden miehen rosteriin.

Nyt näiltä huhuilta on ainakin osittan katkaistu siivet, sillä RUSH B Median mukaan woxic ollaan penkittämässä joukkueensa toimesta jälleen. Joukkueen entinen valmentaja kassad puolestaan jätti jengin vain noin viikko sitten, joten herää kysymys, onko Cloud9:n joukkue aivan sekaisin vai onko woxicilla tosiaan jonkinlainen asenneongelma, joka on vaikuttanut tilanteeseen.

Jos siirto toteutuu, Cloud9 näyttää tältä:

Ricky ”floppy” Kemery
Alex ”ALEX” McMeekin
William ”mezii” Merriman
Patrick ”es3tag” Hansen
Erick ”Xeppaa” Bach

Özgür ”woxic” Eker (penkitetty)

Chris ”Elmapuddy” Tebbit (valmentaja)
Josh ”m1cks” Micks (apuvalmentaja)


Pelaajat:
Joukkueet: