Klassikkovideo: Ruotsalaislegenda Xizt pelasti joukkueensa huimalla defusella – loppu on historiaa

xizt

Yksi CS:GO-historian ylivoimaisimmista joukkueista oli vuoden 2013 Ninjas in Pyjamas, joka voitti 87 karttaa putkeen.

Nyt palataan ajassa taaksepäin juuri vuoteen 2013, jolloin NiPin huima putki oli tullut päätökseen ja joukkue oli isoissa ongelmissa DreamHack Summer -turnauksessa.

NiP kärsi todellisen shokkitappion Western Wolvesille numeroin 16-2. Mielenkiintoinen fakta on se, että Western Wolvesin riveissä pelasi tuolloin gla1ve, joka toimii tällä hetkellä Astraliksen IGL-paikalla.

Tuo tappio pudotti selvänä ennakkosuosikkina turnaukseen lähteneen NiPin alempaan kaavioon, jossa vastaan asettui Publicir.se.

Järjetön yllätys oli ilmoilla, kun Publicir.se johti karttaa lukemin 15-11. Tämän lisäksi joukkue oli jo edennyt 5v2-tilanteeseen.

NiPin jäljellä olevien pelaajien oli pakko saada vieläpä defuse suoritettua onnistuneesti. Tilanne muuttui liki mahdottomaksi, kun GeT_RiGhT⁠ saatiin hoideltua. Näin ollen Xizt oli jäänyt ainoana NiP-pelaajana jäljelle ja vastassa oli kolme vastustajaa.

Xizt lähti hakemaan epätoivoisesti ihmettä ja löi kitit kiinni. Vastustajan pelaajat yrittivät kaikkensa, jotta osumia olisi tullut purkua tehneeseen Xiztiin. Kuitenkin ruotsalaislegenda onnistui tempussaan ja vei defusen maaliin kaikkien ihmetykseksi.

Tästä käynnistyi Ninjas in Pyjamas voittokulku ja joukkue eteni aina mestaruuteen asti DreamHack Summer -turnauksessa.

Xizt onnistui ikimuistoisessa defusessa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit:

NordVPN 600x200