Astralis-tähti Xyp9x kommentoi tulevaisuuttaan – ”Loistava mahdollisuus tarkastella vaihtoehtoja”

Xyp9x

Astralis on ollut viime vuosina selvästi maailman paras CS:GO-joukkue. Tämä vuosi on ollut kuitenkin hankala ja edessä saattaa olla isoja muutoksia.

Dynastia hajosi jo aikaisemmin tänä vuonna, kun device siirtyi Ninjas in Pyjamasin paitaan. Tämä ei kuitenkaan välttämättä jää viimeksi muutokseksi, sillä Xyp9x, dupreeh ja Magisk ovat kiinnitetty vain tämän vuoden loppuun asti. Sentään joukkueen aivot gla1ve teki kolmen vuoden jatkosopimuksen organisaation kanssa.

Mikäli potentiaalista lähtijää tarvitsisi veikata, niin Xyp9x:n nimi nousisi varmasti ensimmäisenä esiin. Tanskalaispelaajan antama haastattelu Dexertolle ei antakaan lopettanut huhuja.

– Rakastan Astralista, mutta nyt on loistava mahdollisuus tarkastella vaihtoehtoja ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen käynyt keskusteluja Astraliksen kanssa, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Kaikki on auki, tähtipelaaja kommentoi Dexerto-sivustolle.

Xyp9x:n lähdöllä on spekuloitu jo hyvä tovi ja yhtenä vaihtoehtona oli jo ajottain se, että mies penkitettäisiin ennen sopimuksen päättymistä.

– Tiedän vain, että haluan jatkaa pelaamista mahdollisimman korkealla tasolla. Näen itseni helposti hyödyntämässä taitojani ja kokemusta uuden joukkueen rakentamisessa, tai sitten auttamassa nykyistä joukkuettani ottamaan askeleita ylöspäin, Xyp9x jatkoi.

Onko Xyp9x matkalla pois Astraliksesta?

Yhtenä vaihtoehtona on väläytelty FaZe Clania, mutta joukkueen menestyksekäs taival IEM Colognessa saattoi sotkea suunnitelmia.

– FaZe Clan? Ilmassa on paljon huhuja. Olen käynyt keskusteluja muutaman tiimin kanssa, mutta en voi mennä yksityiskohtiin, Astralis-peluri totesi mystisesti.

Nähtäväksi jää, että millä kokoonpanolla Astralis hyökkää ESL Pro League -turnaukseen, sillä Luckyn hankinnan jälkeen rosterissa on jälleen kuusi pelaaja. Muodostelma saattaa paljastaa myös paljon tulevaisuudesta, koska Xyp9x:n putoaminen pelaavasta rosterista voisi olla merkki myös tanskalaisen tulevaisuudesta.

Ainakin avausmatsin Spiritiä vastaan Xyp9x seurasi penkin puolelta, kun taas uusi vahvistus Lucky nähtiin aktiivisessa rosterissa.


Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200