Lähde: VP:n supertähti YEKINDAR vaihtamassa maisemaa Majorin jälkeen

yekindar

Virtus.Pro:n latvialaista Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskisia pidetään yhtenä maailman parhaista rifle-pelaajista.

Tällä hetkellä useissa turnauksissa Outsiders nimellä nähty Virtus.pro saattaa olla ison muutoksen edessä, sillä Dexerton mukaan joukkueen isoin tähti olisi vaihtamassa maisemaa. Syynä tähän on Ukrainan ja Venäjän välinen sotatilanne, joka on asettanut pelaajan ikävään välikäteen.

YEKINDAR on yksi maailman kovimmista rifle-pelaajista, joten ottajia miehelle varmasti löytyy. Missään nimessä ei ole varmaa, lähteekö mies joukkueesta vai ei, mutta maisemanvaihdosta ei voitaisi pitää minään suurena yllätyksenä.

Itse organisaation tulevaisuudesta ei ole sen enempää tietoa, sillä ainakaan toistaiseksi joukkue ei saa käyttää omaa nimeään. Tiimi joutuu osallistumaan turnauksiin neutraalein värityksin ja se ei saa millään tavalla mainostaa organisaatiota, jota se edustaa.

YEKINDAR väläytteli jo muutama kuukausi sitten, että tämä saattaa tarkoittaa joukkueen tuhoa. Nyt huhut ovat viemässä häntä pois PGL Major Antwerpin jälkeen, joka alkaa jo toukokuun alkupuolella. Nähtäväksi jää toteutuvatko huhut vai keksiikö joukkue yhdessä jonkun muun ratkaisun.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: