Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix DreamHack Openin finaaliin!

FunPlus Phoenix GODSENT zehN FunPlus HAVU

Suomalaisen CS:GO-pelaajan Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix on edennyt DreamHack Open January -turnauksen finaaliin.

Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix eteni upeasti DreamHack Open January -turnauksen finaaliin. Joukkue kaatoi välierissä erityisesti vuonna 2020 hyvässä vireessä olleen Gambitin lukemin 2-1 (16-8, 2-16, 16-11).

zehN vahvassa vireessä

Vain vähän aikaa sitten jengi tunnetiin vielä GODSENTina, mutta FunPlus Phoenix osti rosterin itselleen ruotsalaisorganisaatiolta. Koska rosterissa oli mukana vain neljä pelaajaa ja valmentaja, niin FPX käyttää turnauksessa stand-ininä kokenutta hollantilaista Chris ”chrisJ” de Jongia.

Joulukuussa oli vielä hyvin todennäköistä, että suNny olisi liittynyt osaksi tätä kokoonpanoa. Diili lopulta kuitenkin kaatui, kun entinen ENCE-peluri päättikin, että hän haluaa perustaa joukkueen flushan ja autimaticin kanssa.

SuNnyn puuttuminen ei kuitenkaan joukkueen menoa tunnu haittaavan, sillä FunPlux Phoenix raivasi tiensä upeasti finaaliin. Matkan varrella joukkue on kaatanut Hellraisersin (2-0), Evil Geniusesin (2-0) sekä viimeisimpänä Gambitin (2-1).

Finaalissa FunPlus Phoenix saa vastaansa Spiritin, joka onnistui kaatamaan omassa kohtaamisessaan BIGin. Ottelu pelataan paras viidestä -muodossa ja se alkaa sunnuntaina kello 17:00.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: