Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT nappasi jättimäisen päänahan – Astralis kaatui tiukassa väännössä

zehN

Suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan GODSENT taisteli huippujoukkue Astralista vastaan, kun DreamHack Masters Winter -turnaus käynnistyi.

GODSENT vaihtoi vain vähän aikaa sitten kokoonpanoaan, kun zehN sai joukkueeseensa uuden In-Game Leaderin. Ensimmäinen turnaus uuden pelaajan kanssa meni penkin alle, kun joukkue hävisi selvästi avausottelunsa BLAST Premier Showdownissa lukemin 2-0.

Tämän päivän otteluun odotukset eivät varmasti olleet isot, sillä vastaan asettui Astralis, joka on alati vaarallinen ja edelleen yksi parhaista joukkueista maailmassa. Samasta syystä zehN ja kumppanit saivat toki pelata melko paineettomasti, mikä yleensä helpottaa tilannetta.

Karttoja matsiin pääsi ensin valitsemaan GODSENT, joka päätyi nappaamaan Trainin. Astralis puolestaan valitsi Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi joukkueiden välillä jäi ydinjätemaa Nuke.

Tiukka aloitus ottelulle

GODSENT aloitti oman karttavalintansa pirteästi, kun joukkue meni nopeasti 4-1-johtoon hyökkäävällä puolella. Tämän jälkeen juuttijoukkue kuitenkin näytti, miksi he ovat yksi parhaista. Puoliskon viimeisestä 10 kierroksesta jengi vei itselleen yhdeksän, joka tarkoitti 10-5-osiovoittoa.

Puolustavalle puolelle päästyään GODSENT näytti, miksi he halusivat pelata junamaan. Osion alku oli täyttä dominointia, kun zehN ja kumppanit veivät Astralista kuin kuoriämpäriä. Vahva osio antoi lopulta tanskalaisille vain kaksi kiesiä, kun GODSENT sinetöi loppulukemiksi 16-12.

Pölyyn Astralis tuli kuin talviuniltaan herätetty karhu. Vahva hyökkäävä osio vei joukkueen 12-3-johtoon, joka oli lopulta aivan liian iso vuori kiivettäväksi GODSENTille. Vahvan näytöksen jälkeen juuttijoukkue naulasi taululle lukemat 16-4, joka tarkoitti ratkaisun siirtymistä Nukeen.

zehN näyttää esimerkkiä

Nuke alkoi todella tasaisissa merkeissä, kun Astralis hyökkäsi ja GODSENT puolusti. Paremmuutta ei meinannut koko osion aikana löytyä, kun joukkueet vaihtelivat rundeja puolin ja toisin. Lopulta tanskalaiset onnistuivat kuitenkin puristamaan osiosta 8-7-voiton, vaikka zehN ja emi tekivät kaikkensa 12 fräginsä turvin.

Hyökkäävä osio on kartassa usein hieman vaikeampi, joten missään nimessä helppo työ ei GODSENTilla ollut edessään. Joukkue näytti kuitenkin uskomatonta sisua, kun se alkoi kierros kierrokselta kairaamaan itseään kohti mappi- ja matsivoittoa.

GODSENTin upea hallihyökkäys

Astraliksen puolustus oli lopulta todella vaisu, kun suomalaispelaaja zehN näytti esimerkkiä ja johdatti joukkueensa koko mapin parhaan ratingin turvin vahvaan voittoon lukemin 16-11. Vasta vähän aikaa yhdessä olleelle kokoonpanolle voitto oli varmasti tärkeä itseluottamuksen kannalta ja tästä on todella hyvä jatkaa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,