Jesse ”zehN” Linlajan GODSENT tippui – suomalaispelaajalta vaisu esitys

FunPlus Phoenix GODSENT zehN FunPlus HAVU

Jesse ”zehN” Linjalan joukkue ilmoitti vain vähän aikaa sitten, että se vaihtaa In-Game Leaderiaan, kun emi hyppäsi KHRYSTALin saappaisiin.

GODSENTin taival loppui BLAST Premier Fall 2020 Showdown -turnauksessa lyhyeen, kun se hävisi mousesportsille suoraan kahdessa kartassa 2-0 (16-6, 16-8). Koska turnaus pelataan single-elimination bracketilla, tarkoittaa se joukkueen kannalta putoamista karkeloista.

Yksi yllättävimmistä asioista matsissa oli se, että suomalaispelaaja zehN oli koko joukkueen huonoin ratingin perusteella. Mies on pelannut fantastista CS:ää ympäri vuoden, jonka on huomannut myös muut suomalaispelaajat, kuten ottoNd haastattelussaan.

Ohipeli on ehdottomasti yllätys, mutta ei tappiota missään nimessä voi laittaa pelkästään zehNin piikkiin. Toinen GODSENTin ehdottomista kulmakivistä tänä vuonna ollut STYKO oli myös vaisulla pelipäällä ja vasta aloittanut IGL emi pelasi myös järisyttävän vaisun debyytin.

Kahden mapin perusteella ei ikinä kannata tuomita kokoonpanomuutoksia tai tehdä johtopäätöksiä, mutta joukkue ei varmasti silti ole tyytyväinen esitykseensä. Niin zehN kuin GODSENT olisi varmasti halunnut saada enemmän irti turnauksesta ja nähdä, mihin kokoonpano pystyy. Nyt dataa saatiin vain vähän ja turnauksesta tuli täysi pannukakku.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,