Video: Jesse ”zehN” Linjalalta huikea ACE – todellinen 200 IQ:n suoritus

FunPlus Phoenix GODSENT zehN FunPlus HAVU

GODSENTia edustava Jesse ”zehN” Linjala näytti huikaisevaa pelinlukutaitoa, kun joukkue kohtasi BIGin DreamHack Open Fall -turnauksessa.

GODSENTin pelit eivät ole menneet viime aikoina aivan putkeen, sillä joukkue ei onnistunut pääsemään juuri päättyneistä karsinnoista Flashpointin toiselle kaudelle. Jengi tippui samassa vaiheessa kuin HAVUkin, eli alemman kaavion finaalissa.

DreamHack Open Fall -turnauksessa joukkue on esittänyt parempia otteita, kun heti ensimmäisessä matsissa Jesse ”zehN” Linjalan jengi onnistui nujertamaan portugalilaisen sAwin. Toiseen otteluun vastustaja kuitenkin koveni huomattavasti, kun hetki sitten maailmanlistan ykkösenä majaillut saksalaisjengi BIG asettui vastaan.

Ottelusta ei GODSENTin kannalta jäänyt lämpimiä muistoja, sillä saksalaiset veivät ottelun vastustamattomasti 2-1. Ensimmäisessä mapissa Miragessa nähtiin kuitenkin suomalaisittan fantastinen suoritus, kun zehN kuritti tärkeässä 12-10-tappioasemassa BIGiä toden teolla ja siivitti suorituksellaan joukkueen kiriin, joka vei lopulta mappivoittoon.

zehNin uskomaton yksilösuoritus


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: