Jesse ”zehN” Linjala jatkoi huippuotteitaan – FPX tärkeään turnausvoittoon

zehN

Maailmalla mainetta niittävä Jesse ”zehN” Linjala nähtiin jälleen servulla, kun hänen joukkueensa taisteli Snow Sweet Snow -turnauksen voitosta.

Yksi parhaiten suoriutuneista suomalaispelaajista viime vuoden aikana oli Jesse ”zehN” Linjala, joka edustaa kansainvälistä kokoonpanoa FunPlus Phoenixiä. Vuosi 2021 ei ole tuonut miehen formiin muutosta, vaan hyvät otteet ovat jatkuneet vuoden ensimmäisissä turnauksissa.

Tänään suomalaispelaajan jengi kohtasi Snow Sweet Snow -turnauksen välierissä ENCEn kaataneen SAWin ja tämän jälkeen turnauksen finaalissa venäläisjoukkue Gambitin. Tämä oli FPX:n toinen finaali lyhyen ajan sisään, sillä joukkue taisteli myös DreamHack Open January -turnauksen voitosta.

Välierässä zehN ja kumppanit pelasivat suvereenia CS:ää, kun portugalilaisvastustaja SAW kaatui suoraan lukemin 2-0 (13-16, 10-16). Karttoina ottelussa toimi portugalilaisten valitsema Dust2 sekä FPX:n nappaama Nuke.

Finaalista tiukempi vääntö

Finaalissa tilanne oli tiukempi kuin välierässä ja FPX sai tehdä tosissaan töitä voiton eteen. Kolmen kartan trillerissä nähtiin FPX:n valitsema Inferno, Gambitin pickaama Overpass sekä deciderinä pelattu Dust2.

Erityisesti ensimmäisenä pelattu Inferno oli todella jännittävä loppuun asti, kun mapissa tarvittiin kaikki 30 rundia. Yksi tärkeimmistä palasista kartan osalta oli zehN, joka johdatti joukkonsa 23 frägin turvin 16-14-voittoon.

Kaksi muuta mappia eivät olleet aivan yhtä tasaisia, vaan Gambit vei oman karttavalintansa lukemin 16-10 ja finaalin ratkaisevana mappina pelattu Dust2 meni lopulta suhteellisen helposti FPX:llä lukemin 16-9. Tällä voitolla zehN joukkueineen nappasi tärkeän turnausvoiton ja 40 000$ palkintopotin itselleen.

mestaruuden ratkaissut rundi


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: