Unelmakohtaaminen jäi haaveeksi – zehN jatkoon, ENCE joutui pettymään

zehN

Snow Sweet Snow -turnaus jatkui tänään, kun suomalaispelaajista askissa oli ENCE-kaksikko doto ja allu sekä FunPlux Phoenixia edustava zehN.

Huikealla tavalla Snow Sweet Snow -turnauksessa voitosta voittoon edennyt ENCE joutui pettymään pahasti, kun portugalilaisjoukkue SAW näytti joukkueelle kaapin paikan. Lopulta suoraan 2-0 (16-11, 16-11) päättynyt ottelu oli ENCEn ensimmäinen tappio uudella lineupilla.

Samasta kaaviosta suomalaisorganisaation kanssa löytyi myös Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix, joka puolestaan onnistui kukistamaan omassa ottelussaan vahvan venäläisjoukkueen forZen lukemin 2-1 (2-16, 16-14, 25-22). Ottelun ehdoton johtohahmo oli suomalaispelaaja, jolla oli joukkueensa paras rating 1,14.

Tämä tarkoittaa sitä, että zehN joukkueineen jatkaa Snow Sweet Snow -turnauksen välieriin, jossa se kohtaa SAWin. On toki mahtavaa, että yksi suomalaispelaaja nähdään vielä jatkossa, mutta valitettavasti suomalaisten unelmakohtaaminen jäi tällä kertaa haaveeksi, kun vain FPX on jatkossa.

Välierä pelataan huomenna kello 10:00 ja sitä voi seurata suomeksi pelaajatcomin Twitch-tililtä. Ottelu pelataan paras kolmesta -muodossa ja matsin voittaja etenee kello 13:00 alkavaan finaaliin, jossa vastaan tulee Virtus.Pro tai Gambit.

ENCE puolestaan jatkaa otteluitaan viimeistään 8.3., jolloin joukkue nähdään ESL Pro Leaguessa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: