ZehN ja suNny jatkavat pudotuspeleihin – Aleksib:n OG joutui pettymään

zehN

Aleksib:n johtama OG joutui tyytymään tappioon, kun Miikka ”suNny” Kempin ja Jesse ”zehN” Linjalan johtama FPX nappasi 2-1-voiton.

ESL Pro Leaguen A-lohkossa kärkikaksikko oli jo selvillä, mutta viimeinen jatkopaikka oli vielä avoinna, kun suNnyn ja zehNin FPX kohtasi todella alavireisesti vuoden aloittaneen Aleksib:n OG:n.

Matsi alkoi FPX:n valitsemalla Nukella, jossa joukkue esitti eilen aivan uskomattoman comebackin. Tälläkin kertaa joukkueelta huudettiin vastaavanlaista taistelua peliin mukaan, kun OG nakutti ensimmäisessä osiossa itsensä 10-5-johtoon.

Kaukana kiri ei lopulta ollut, sillä OG johti parhaimmillaan mappia jo 15-6, kun FPX alkoi puolustaa toden teolla. SuNny ja zehN olivat joukkueen kantavia voimia, kun jengi taisteli itsensä upeasti 15-14-tilanteeseen. Lopulta Aleksib:n upeilla frägeillä OG pystyi kuitenkin katkaisemaan vastustajan selkärangan ja viemään kartan lukemin 16-14.

Tasaista vääntöä loppuun asti

Toisena mappina päästiin OG:n valitsemaan Overpassiin, jossa FPX jatkoi siitä, mihin se Nuken lopussa jäi. Todella vahva alku ja huikaiseva puolustusosio toi joukkueelle peräti 12 kierrosta. Aleksib ja kumppanit koittivat vielä taistella itseään mukaan peliin, mutta välimatka oli yksinkertaisesti liikaa. Loppulukemat Overpassista FPX:n hyväksi 16-11.

Jännittävän ottelun ratkaisijana nähtiin Inferno, josta voitiin odottaa mitä vain. OG aloitti kartan vakuuttavasti, mutta mitä pidemmälle mappi eteni, sitä tiukemmin suNny, zehN ja kumppanit pääsivät peliin mukaan. Osioita vaihdettaessa joukkueiden välillä oli vain hienoinen ero, kun FPX johti numeroin 8-7.

Puolten vaihdon jälkeen sama meno jatkui ja parempaa ei meinannut löytyä millään. Pitkään näytti, että FPX menee menojaan, mutta sitten niko otti uskomattoman ässän, joka löi kapuloita rattaisiin. OG:n erikoinen osto tilanteessa 14-13 tuhosi kuitenkin joukkueen rahatilanteen ja antoi mahdollisuuden, jota zehN joukkueineen ei jättänyt käyttämättä.

Trilleri sai arvoisensa päätöksen, kun ratkaisevan kartan viimeisellä kierroksella FPX väänsi voiton itselleen väkisin. Samalla varmistui, että FPX on mukana EPL:n pudotuspeleissä ja OG puolestaan on ulkona niistä. Aleksib:n johtama jengi on nyt mielenkiintoisten asioiden äärellä, sillä joukkueen täytyy löytää jostain uusia lääkkeitä peliinsä.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,