Lähde: Jättiyllätys! – Huippuvalmentaja zonic jättämässä Astraliksen

zonic

Tanskasta kuuluu mielenkiintoisia uutisia, sillä HLTV.orgin mukaan useat lähteet ovat ilmoittaneet huippuvalmentaja Danny ”zonic” Sørensenin olevan lähdössä joukkueesta.

Yksi Astraliksen menestyksen kulmakivistä viime vuosina ollut Danny ”zonic” Sørensen on HLTV.orgin lähteiden mukaan jättämässä joukkueen. Mestarivalmentajan sopimus on katkeamassa 31.12.2021 ja tämän jälkeen mies on huhujen mukaan halukas vaihtamaan maisemaa.

Samana päivänä on päättymässä myös neljän Astralis-pelaajan sopimukset, sillä gla1ven, Magiskin, dupreeh:n ja Xypn9x:n kontrahdit ovat samanpituiset kuin zonicilla. Huhujen mukaan organisaatiolla ja pelaajilla on vahvoja erimielisyyksiä tulevaisuuden suunnasta, jonka myötä sekä huippupelaajia että veteraanivalmentaja saattavat vapautua vapaille markkinoille 1.1.2022.

Astralista alusta alkaen (vuodesta 2016) edustanut mestarivalmentaja zonic valittiin vuonna 2019 vuoden valmentajaksi. Lisäksi hän on johdattanut tanskalaisjoukkueen neljään Major-voittoon ja useisiin muihin turnausvoittoihin. Ennen valmentajaksi hypäämistä mies tunnettiin myös itse huippupelaajana, sillä hän oli yksi kaikkien aikojen parhaista CS-pelaajista pelin 1.6-versiossa.

Mitä seuraavaksi?

Lähteiden mukaan Astralis olisi halukas kiinnittämään Nicolai ”HUNDEN” Petersenin seuraavaksi valmentajaksi, jos zonic lähtee. HUNDEN on saanut paljon arvostusta Heroicin peräsimessä, sillä hän on ollut tärkeässä asemassa joukkueen nousun kannalta.

Pelkkää nousukiitoa ei toki Peterseninkään ura ole ollut, sillä hän oli yksi niistä valmentajista, jotka saivat ESICin toimesta kieltoa, kun kovasti kohuttu valmentajien bugi löydettiin. Voisi kuvitella, että Astraliksen ensisijainen toive olisi pitää joukkueen ydin kasassa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Tanskassa voi olla edessä melkoinen myllerrys ensi vuoden alussa.


Pelaajat:
Joukkueet: