Video: NiP-lupaus ztr kyykytti Astralista debyyttiottelussaan

ztr

NiPin akatemiasta aikaisemmin tunnettu Erik ”⁠ztr⁠” Gustafsson oli hyvässä vireessä, kun hän debytoi BLAST Premier Spring Groups 2020 -turnauksessa.

NiP lähti BLAST Premier Spring Groups 2021 -turnaukseen melkoisena altavastaajana, kun joukkue vaihtoi juuri ennen karkeloita pelaajaa. Pelaajavaihdos tehtiin joukkueen sisäisesti, kun Twist siirrettiin sivuun ja tilalle otettiin omassa akatemiassa pelannut ztr.

Nuori lupaus joutuikin heti kovimpaan mahdolliseen paikkaan, kun vastaan asettui maailmanlistan ykkösjoukkue Astralis. Tämä ei nuorta miestä kuitenkaan huimannut, vaan hän oli koko matsin ajan hyvällä pelipäällä ja otti lopulta eniten frägejä koko joukkueesta.

Yksi upeimmista suorituksista nähtiin Infernossa, kun ztr holdasi A-siteä todella näyttävästi. Tämä oli tärkeä kierros ottelun kannalta, sillä ninjat olivat tappiolla 6-3 ja tarvitsi kipeästi puolustavan puolen kierroksia.

Ottelu päättyikin lopulta jättimäiselle altavastaajalle NiPille lukemin 2-0 (16-13, 16-13). Eikä siinä vielä kaikki, sillä joukkue jatkoi vakuuttavia otteitaan myös seuraavassa pelissä ja voitti OG:n kaataneen BIGin myös lukemin 2-0 (22-19, 16-12). Tämä varmisti samalla ninjoille paikan kevään finaaleissa.

ztr näyttää taitojaan

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: