ZywOo teki sen jälleen – järisyttävän upea suoritus AWP:lla

Vitality ZywOo

Vitalityn supertähti ZywOo otti joukkueineen mittaa Astraliksesta, kun jengit kohtasivat IEM Global Challengen putoamiskamppailussa.

IEM Global Challengessa nähtiin todellinen herkkupala, kun maailmanlistan ykkönen Vitality ja maailmanlistan kakkonen Astralis kohtasivat. Erityisesti Astralikselta odotettiin nälkäistä esitystä, sillä joukkue taipui Vitalitylle juuri päättyneissä BLAST Premierin finaaleissa ja tästä tappiosta jäi varmasti hampaankoloon.

Vitalitystä puhuttaessa tulee aina ensmmäisenä mieleen joukkueen ja ehkä jopa maailman todellinen ykköstähti Mathieu ”⁠ZywOo⁠” Herbaut. Kiistatta voidaan todeta, että mies on s1mplen kanssa se, joka taistelee maailman parhaan pelaajan tittelistä ja on hyvin lähellä voittaa sen.

Itse ottelussa Astralis oli lopulta vahvempi, vaikka Vitality aloittikin pelin todella murskaavasti. Loppulukemat tiukasta ottelusta oli tanskalaisille 2-1 (2-16, 22-19 ja 16-5), joka tarkoittaa maailmanlistan ykkösen putoamista turnauksesta.

Ottelun hienoin suoritus nähtiin kuitenkin toisessa mapissa, kun Vitalityn ZywOo näytti jälleen jäätäviä AWP-taitojaan ja murskasi Astraliksen totaalisesti. Oheiselta videolta voi katsoa miehen fantastiset neljä frägiä, jotka sisälsivät myös 1v3 clutchin.

ZywOon mahtava suoritus


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: