Nyt se on varmaa! – ZywOo vei vuoden parhaan pelaajan tittelin

Vitality ZywOo

Ranskalaispelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut on valittu vuoden 2020 parhaaksi pelaajaksi HLTV.orgin toimesta.

Yksi kaikkien aikojen kamppailuista on päättynyt ranskalaispelaajan voittoon, kun HLTV.org ilmoitti, että ZywOo on valittu vuoden 2020 parhaaksi pelaajaksi. Toiselle sijalle jäi ukrainalainen supertähti s1mple.

Tiukkaakin tiukempi kilpailu ykkössijasta jakoi todella paljon mielipiteitä. Monet olivat sitä mieltä, että s1mple joutuu pelaamaan paljon huonommassa joukkueessa kuin ZywOo, joka tekee hänestä paremman pelaajaan.

Tätä kommenttia ei kuitenkaan HLTV:n puolellakaan purematta nielty, vaan HLTV Confirmedistakin tuttu Zvonimir ”Professeur” Burazin muistutti, että s1mple pelaa yhdessä electronicin kanssa, joka on on ollut viimeisen kolmen vuoden aikana maailman kolmen parhaan rifle-pelaajan joukossa.

Vaikka ZywOo olikin tällä kertaa ykkönen, on s1mple varmasti halukas vastaamaan tähän vuoden 2021 aikana. Molemmat pelaajat tekevätkin parasta aikaa tuhojaan BLAST Premier Global Finaaleissa, jossa alkutahdit on jo lyöty. Näistä asetelmista on hyvä jatkaa kohti vuoden 2021 taistelua parhaan pelaajan tittelin osalta.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: