ZywOo liikaa ENCElle – Vitality marssi voittoon avausottelusta

Vitality ZywOo

Supertähti ZywOo johdatti Vitalityn voittoon ENCEstä, kun ESL Pro Leaguen A-lohko polkaistiin käyntiin.

CS palasi vihdoin kesätauolta, kun ESL Pro League aloitti uuden turnauskauden. Karkeloissa katseet kiinnittyvät erityisesti suomalaisedusteisiin joukkueisiin, kun tantereella nähdään sekä ENCE että OG.

Ensimmäisenä näistä joukkueista askiin pääsi ENCE, joka kohtasi supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbautin johtaman Vitalityn. A-lohkossa kerettiin ennen tätä ottelua pelaamaan jo yksi kamppailu, kun Heroic murskasi Bad News Bearsin rumin lukemin 2-0 (16-1, 16-4)

Ottelu alkoi ENCEn valitsemalla Miragella, johon joukkue lähti hyökkäämään vahvasti. Loppua kohden osio kuitenkin kääntyi ranskalaisten hallinnaksi, kun ZywOo nappasi vyölleen 17 frägiä ja johdatti jenginsä turvalliseen 10-5-osiovoittoon. Doto ja kumppanit näyttivät vielä toisessa osiossa olevansa valmiita taistelemaan, mutta lopulta joukkue kaatui viimeisellä esteellä ja Vitality vei ensimmäisen kartan nimiinsä lukemin 16-14.

Sydäntä särkevä tappio omasta karttavalinnasta pisti ENCEn tukalaan tilanteeseen, sillä toisena mappina oli luvassa Vitalityn nappaama Overpass. Sävelet olivat selvemmät toisessa kartassa, sillä ENCE ei päässyt oikein kunnolla peliin mukaan missään vaiheessa. Tulostaulukon kärjessä oli jälleen vähemmän yllättäen ZywOo, kun Vitality otti vakuuttavan 16-8-voiton ja vei koko ottelun näin ollen nimiinsä numeroin 2-0.

Kaikki suomalaisedusteisten joukkueiden pelit sekä linkit suomenkielisiin livestriimeihin CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Mapit: ,