Video: ENCE eSports huikeasti Legends-stagelle – sergej esitteli uskomattoman suorituksen

ENCE eSports

ENCE eSports kohtasi perjantai-illan matsissa Winstriken ja lähti jahtaamaan uudemman kerran menolippua Majoreiden Legends-stagelle. Matsi eteni vaiherikkaana aina kolmanteen karttaan, josta suomalaiset poistuivat voitokkaina. Lue matsitiivistelmä ja tsekkaa videot!

ENCE eSports vs. Winstrike

Karttojen valintatilaisuudessa Winstrike pickasi itselleen kulttistatuksen omaavan Dust2:nENCE vuorostaan lähti kokeilemaan Miragea. Joukkueet hylkäsivät vielä viimeisillä poistokierroksillaan Overpassin ja Nuken, jolloin ylimääräiseksi pelikartaksi jäi Train.

Dust2

Winstrike aloitti D2:n räväkästi, n0rb3r7 alusti ja Kvik viimeisteli pislarundin joukkueelle. Venäläiset saivat vielä kaksi seuraavaa erää, kunnes Aleksib ja sergej löivät pöytään näyttöjä yksilötaidoistaan. Lukemat olivat tämän jälkeen tasan 3-3. Aleksib ja allu muodostivat vastustajalle tupoittain harmaita hiuksia suorituksillaan ja ensimmäinen osuus päättyi ENCEn 11-4-johtoasemassa.

Suomalaiset kasvattivat johtoasemaansa puolten vaihdon jälkeen jo tilanteeseen 13-4. Winstrike ilmoittautui kuitenkin mukaan karkeloihin, kun joukkue nappasi komeasti neljän erän voittoputken.

ENCEn sai hoidettua homman kuitenkin kotiin ja karttavoiton sinetöivä rundi ratkaistiin hienolla pislajyrällä, josta löydät tiivistelmän alla olevasta videosta!

ENCE viimeisteli voittonsa komeasti ecolla

Mirage

ENCE aloitti Miragen terroristeina ja oli pinteessä alkupuoliskolla paria hassua rundia lukuun ottamatta. Winstrike näyttikin sisuuntuneen saamastaan röykytyksestä D2:ssa ja vei lopulta Miragen ensimmäisen puoliskon nimiinsä näytöslukemin 13-2.

Puolten vaihdon jälkeen ENCEn Aleksib alusti pislaerän voiton triplatapollaan, mutta ensimmäiseen ase-erään lähdettäessä tuli jälleen noutaja. Winstrike olikin Miragessa erittäin tyly vieras ja vei mapin helpohkon oloisesti numeroin 16-7.

Näin ollen molempien joukkueiden omat karttavalinnat näyttivät olevan varsin suotuisia, vastustajalle. Junaan lähdettäessä ei voinut oikeastaan kuin pyyhkiä Miragen hienot hiekat hartioilta ja nostaa rintaan jysähtänyt leuka kohti taivasta.

Kvikin triplatappo AUG:lla


Train

Suomalaisten onneksi kartan vaihdon aikana jotain oli tapahtunut, koska lauteille nousi vastustajastaan täysin piittaamaton, röyhkeä ja peloton ENCE eSports.

Suomalaiset aloittivat CT:nä ja pistoolierä jäi ENCElle. Sen jälkeen ENCE otti vielä peräti kahdeksan erää kiinni (9-0). Winstriken n0rb3r7 avitti tiiminsä yhteen erään ilakoinnin välissä, mutta ENCE vastasi huutoon välittömästi ja vei osuuden lopulta 14-1.

Tilanteet muuttuvat kuitenkin nopeasti ja pieni hymy suomalaisten kasvoilta hävisi vähin äänin, kun Winstrike alkoi toistamaan ENCEn temppua. Eriä sateli toisensa perään venäläisten nimiin ja lievä epätoivo alkoi paistamaan ENCEn otteista. Kuitenkin ne tarvittavat kaksi erää terroristivuoroltakin tuli raapaistua, mikä tarkoitti sitä, että ottelu päättyi ENCEn voittoon numeroin 16-13.

ENCE varmisti näin ollen sensaatiomaisesti paikkansa Legends-stagelle! 

sergejn bossissa kuivaa ruutia

Katso myös: Tässä on Ylen julkaisema Inside ENCE -dokumentti – käsittelyssä Suomen kovin CS-joukkue


Joukkueet: