Video: Jamppi hurjassa iskussa – mora heilui ja nöyryytti vastustajaa

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

Team Liquidin Jamppi oli ilmiliekeissä Euroopan Challengers 2 -turnauksen voittajien ottelussa TENSTAR-nimistä joukkuetta vastaan.

Team Liquid taistelee tärkeässä Euroopan Challengers 2 -turnauksessa, jossa on jaossa paikka EMEA-alueen pudotuspeleihin. Ainakin toistaiseksi otteet ovat olleet mainioita ja pitkälti suomalaisen Jampin ansiosta.

Jampin meno oli suorastaan vakuuttavaa TENSTARia vastaan, missä pelaa niin ikään suomalainen Niko ”Polvi” Polvi. Jampin suoritukset menivät jo hieman nöyryytyksen puolelle, sillä suomalaispeluri pääsi myös heiluttelemaan hieman moraa vastustajan edessä.

Jampilta nähtiin myös useampi suorastaan laiton frägi, jotka vain korostavat sitä, miten hurjasta superlupauksesta on kysymys. Pelottavinta on se, että nuorukainen on vasta vuodenvaihteessa aloittanut pelaamaan Valorantia, joten mitä onkaan luvassa, kun kokemusta tulee lisää.

Team Liquid oli lopulta ottelussa täysin omaa luokkaansa, sillä joukkue vei kamppailun puhtaasti 2-0. Liquid on nyt yhden voiton päässä pudotuspeleihin pääsystä.

Tsekkaa myös: Video: Huima pätkä! Palohälytys soi taustalla, mutta Jamppi painaa ässän pöytään


Pelaajat:
Joukkueet: