CS:GO IEM Katowice Major – ENCEn Legends-stage starttaa jännärillä! Tsekkaa aikataulu!

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

Suomalainen ENCE eSports pääsi jatkoon CS:GO IEM Katowicen Major-turnauksessa ja eteni upeasti Legends-stagelle. Ensimmäisen kierroksen ottelut ovat nyt saatettu yleisön tietoisuuteen ja kaiken lisäksi ENCEllä onkin mahtava revanssin paikka heti kärkeen. Vedot sisään Coolbetille ja Twitch auki. Katso ohjeet artikkelin lopusta!

Katowicen Major-tunauksessa käynnistyy toiseksi viimeinen vaihe, Legends-stage. Stagella on yhteensä 16 joukkuetta, joista kahdeksan joukkuetta ovat ansainneet Legends-statuksensa aiempien Major-turnauksien otteiden perusteella, kun taas loput ovat raivanneet tiensä alemmilta tasoilta tai peräti Minor-turnauksesta asti. Suomalaisjoukkue ENCE on yksi näistä Minor-turnauksesta saakka mukana olleista tiimeistä.

Legend-stagen avausmatsissa ENCE eSportsilla on täydellinen sauma maksaa australialaisjoukkueelle isolla mitalla takaisin, sillä Renegades aiheutti suomalaisten voittoputkeen pienen säryn viime viikolla. ENCE tuskin tällä kertaa valitsee kartakseen Nukea tai sitten pojilla on todella pelihuumoria. Muistatte varmaan edellisen kohtaamisen Renegadesin kanssa ja sanotaanko, että Nuke ei ehkä ollut suomalaisille se suotuisin valinta.

sergejn taidonnäyte edellisestä kohtaamisesta

ENCE eSports vs Renegades

Ottelun arvioitu alkamisaika on 20.02.2019 klo 14, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet (1.70 ENCEn voitolle*), käy tekemässä pelitili tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu

*Artikkelin kirjoittamisajankohtana


Joukkueet: