Huikeat RMR-turnaukset käynnistyvät – voita 500 € palkinto!

esports RMR

Tällä viikolla päästään nauttimaan jäätävistä otteluista, kun tiimit aloittavat taistelun Major-paikoista Romanian Bukarestissa järjestettävissä RMR-turnauksissa.

Euroopan RMR-turnauksissa on mukana 32 joukkuetta, jotka on haettu kahteen 16 tiimin lohkoon. Yhteensä Majoreille on tarjolla 17 paikkaa, joten peräti 15 tiimiä joutuu pettymään.

Molemmista lohkoista etenee jatkoon kahdeksan parasta tiimiä, minkä lisäksi parhaat ulosjääneet saavat vielä yhden mahdollisuuden Last Chance -kaaviossa, jonka paras tiimi saa viimeisen paikan Majoreille.

Molemmissa lohkoissa on tietysti kiistattomat suosikit, joilta odotetaan paikkaa Majoreille. Kuitenkin formaatti on arvoituksellinen, joten yllätyksiäkin aina mahtuu joukkoon, koska paineet varsinkin kovilla tiimeillä ovat massiiviset. Nähtäväksi jää, miten esimerkiksi NAVI, MOUZ, Vitality ja Spirit esiintyvät.

RMR-turnausten alkamisen kunniaksi käynnistyy myös Voittoputki-kilpailu, jossa haetaan Esports-tietäjää. Voittajalle on tarjolla 500€ palkinto. Lue lisätiedot täältä!