OG palasi voittojen tielle – Aleksib aivan uskomattomassa letkussa

Aleksib OG CS-vihjeet G2

OG ja Cloud9 kohtasivat toisensa Flashpointin alemman kaavion ottelussa, jonka panoksena oli kotiinlähtö turnauksesta.

Flashpoint 2 -turnauksen vaisusti aloittaneet OG ja Cloud9 kohtasivat toisensa alemman kaavion kuolemanottelussa. Molemmat joukkueet aloittivat turnauksen vaisusti, kun Aleksib:n johtama jengi koki tappion Gen.G:lle ja Cloud9 puolestaan hävisi Virtus.Prolle.

Isolla rahalla rakennetun Cloud9:n ottelu Virtus.Prota vastaan oli historian ensimmäinen matsi joukkueen uudelle kokoonpanolle, joten heidän osalta odotuksetkaan eivät olleet massiiviset. OG puolestaan on noussut maailmanlistalla kovaa vauhtia, joten heidän tappionsa herätti kysymysmerkkejä nykykunnosta.

Mappeja kuolemanotteluun pääsi valitsemaan Cloud9, joka päätyi nappaamaan Nuken. OG puolestaan valitsi viime aikojen parhaan karttansa Miragen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Inferno.

Aleksib ylikylän vireessä

Nuken OG aloitti CT-puolella ja alku mappiin oli todella tahmea. Yleensä puolustuspainotteinen kartta aiheutti joukkueelle suuria ongelmia, kun vain Aleksib tuntui tulleen servulle pelaamaan. Hyvin hyökännyt Cloud9 vei täten ensimmäisen osion nimiinsä lukemin 8-7.

Toisessa osiossa nähtiin jälleen parempaa tekemistä, kun Aleksib pääsi etsimään aukkoja vastustajan puolustumuurista. Cloud9 löysi kuitenkin nopeasti itsensä takaisin peliin mukaan ja puolusti itsensä 15-12-johtoon, kunnes OG näytti, että ikinä ei kannata luovuttaa ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoaika alkoi myös tiukoissa merkeissä ja ensimmäisen kuuden kierroksen aikana voittajaa ei vielä saatu selvitettyä. Toiseen jatkoaikaan mentäessä Aleksib kuitenkin näytti, että nyt saa riittää ja johdatti joukkueensa 44 frägillään 22-18-voittoon tiukkaakin tiukemmasta mapista.

OG sinetöi voiton

Mirageen mentäessä odotukset kasvoivat entisestään, kun OG pääsi pelaamaan yhtä parhaista kartoistaan. Aleksib näytti nopeasti, että ensimmäisen mapin huikea frägisaldo ei ollut mikään suoneneveto, vaan mies on selvästi viettänyt aikaa dm-servuilla. Vahva hyökkäysosio meni lopulta suomalaisen 14 frägin turvin joukkueelle numeroin 8-7.

OG esittää hyvää yhteispeliä

Puolustavalle puolelle päästyään OG ei toistanut samoja virheitä, joita nähtiin Nukessa, vaan laittoi sitet vahvaan lukkoon. Cloud9 ei päässyt mihinkään ja onnistui raapimaan kasaan vain vaivaiset kolme rundia, kun valde ja kumppanit veivät voiton miljoonamiehistön nenän edestä suoraan karttavoitoin 2-0 (22-18, 16-10).

Ottelun ehdoton hahmo oli suomalaispelaaja Aleksib, jonka saldo kahteen mappiin oli käsittämätön 68-35. Kun muistetaan vielä, että kyseessä on joukkueen pelinsisäinen johtaja, on frägisaldo aivan mahtava.

Isolla rahalla rakennettu Cloud9 on ulkona Flashpointista, vaikka joukkueen manageri HenryG ilmoittikin, että he aikovat voittaa koko turnauksen. OG puolestaan jatkaa alemmassa kaaviossa eteenpäin ja seuraavaksi joukkue saa revanssin Gen.G:tä vastaan. Matsi pelataan perjantaina kello 15:00.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,